Wie we zijn

Maxelmo ICT Consultancy is een ICT bedrijf met als kernactiviteiten het verrichten van consultancy en softwareontwikkeling op het Microsoft.NET platform. Door een flexibele en efficiënte benadering van software ontwikkeling en uitgebreide kennis van het .NET platform, ontwikkeltools en open source software zijn wij in staat om resultaatgerichte oplossingen te ontwikkelen binnen een korte doorlooptijd en tegen lage kosten.

  • Over ons

    Na jaren te hebben gewerkt in de detachering, heeft Patrick Rietveld in 2008 Maxelmo ICT Consultancy opgericht en sinds die tijd zijn wij met succes actief in de markt van software ontwikkeling op het Microsoft .NET platform.

  • Ons Doel

    Ons doel is eenvoudig, namelijk het ontwikkelen van professionele, resultaatgerichte software voor bedrijven en instellingen. Maar bovenal het hebben van plezier in het werk door te kiezen voor de juiste invulling.

  • Fun

Onze aanpak

Maxelmo ICT Consultancy helpt u bij het ontwerp, bouw, implementatie en migratie van software componenten. Hierbij wordt goed gelet op de toegevoegde waarde van het systeem voor de business. Samen met u bepalen we de juiste balans tussen functionaliteit,techniek en budget. Met andere woorden: een nuchtere realistische kijk op software ontwikkeling met een pragmatische insteek.

Kwaliteit

Wij waarborgen de kwaliteit o.a. door te werken op persoonlijke basis. Kernwoorden zijn: korte lijnen, meedenkend, toegewijd, uw doelen verwezenlijken. Maar ook door het gebruik van moderne technologieën en methoden. Wij passen bijvoorbeeld Test Driven Development toe en realiseren projecten op basis van scrum.

Samenwerkingsvormen

U kunt ons inhuren voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties op basis van het microsoft .NET platform. We kunnen daarbij van tevoren een prijsafspraak maken, maar samenwerking op basis van een uurtarief is ook mogelijk evenals detachering.