Contact

Contactformulier

Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op.
Het laatste nieuws

 • IKMF Webshop

  IKMF Webshop Vandaag is het tijd voor het opleveren van de webshop voor de IKMF. De website en webshop zijn ontwikkeld binnen het Content Mangement Systeem Umbraco. Voor de webshop is gebruik gemaakt van het e-commerce systeem uWebshop.

  ( Meer dan een jaar geleden )

 • Nieuwe website voor IKMF HQ Israel

  Nieuwe website voor IKMF HQ Israel Nieuwe website voor IKMF HQ Israel. De International Krav Maga Federation (IKMF) is in 1996 door vooraanstaande Krav Maga-experts opgericht om het zelfverdedigingssysteem Krav Maga wereldwijd bekend te maken. Het is de grootste Krav Maga-organisatie ter wereld en is gevestigd in Israël.

  ( Meer dan een jaar geleden )

 • Krav Maga Scholen

  Krav Maga Scholen Krav Maga Scholen De I.K.M.F gecertificeerde Krav Maga scholen Tactical-Defense en Xcellent-Defense, hebben sinds kort een nieuwe website.

  ( Meer dan een jaar geleden )

 • Lablans Training en Ontwikkeling

  Lablans Training en Ontwikkeling Bij "Lablans Training en Ontwikkeling" kunt u terecht voor maatwerk trainingen in mondelinge communicatieve vaardigheden. Op interactieve wijze verzorgt men korte, intensieve trainingen die gericht zijn op het verbeteren van specifieke vaardigheden

  ( Meer dan een jaar geleden )

 • Nieuwe website IKMF

  Nieuwe website IKMF De Nederlandse Krav Maga bond is onderdeel van 's werelds grootste krav maga organisatie IKMF met haar hoofdkwartier gevestigd in Israel. Dit unieke van oorsprong militaire systeem geeft u in relatief korte tijd zelfverdediging....

  ( Meer dan een jaar geleden )